Klik & Tik computervaardigheden op dinsdagavond in Eerbeek

Gepubliceerd op: 27 juli 2018 09:14

De cursus Klik & Tik computervaardigheden draait al een aantal jaren op de donderdagmorgen in bibliotheek Eerbeek. Er is echter steeds meer vraag naar een avondcursus. Daarom start vanaf 4 september iedere dinsdagavond van 18.30-20.30 uur Klik & Tik Computervaardigheden in bibliotheek Eerbeek.

Deze cursus zal begeleid worden door Irma Streefland en Miranda Boers. Deelnemers maken stapsgewijs kennis met de computer. Het grote voordeel van deze cursus is, en dat is een veelgehoorde opmerking van ex-cursisten, dat iedereen zijn/haar eigen tempo volgt. Bij vragen of problemen bieden Irma en Miranda op rustig en kalme wijze ondersteuning en advies.

De kosten zijn € 10,00 per 5 lessen voor leden van de bibliotheek en/of SeniorWeb (€ 15,00 voor niet-leden). Voor de cursus moet u een eigen hoofdtelefoon hebben. Deze kunt u eventueel aanschaffen bij de begeleiders. Heeft u zelf geen computer? Dan kunt u er 1 van ons lenen. Voor het leren van de bediening van de tablet zijn er aanvullende modules.