Kom je naar de bijeenkomst over de maandelijkse Creatieve Schrijftafel in de Bibliotheek?

Gepubliceerd op: 9 mei 2022 09:21

Op 12 mei a.s. zijn er in de Bibliotheek in Brummen (van 10.00 tot 12.00 uur) en de Bibliotheek in Eerbeek (van 14.00 tot 16.00 uur) bijeenkomsten Creatief Schrijven. Vervolgens kun je iedere maand aansluiten bij een van de sessies van de Creatieve Schrijftafel. Op 12 mei kun je je opgeven voor een ‘gesloten’ groep of kiezen voor een ‘open’ groep van de Creatieve Schrijftafel, zodat je per keer kunt aansluiten.

Wat is creatief schrijven?

Bij creatief schrijven ligt de nadruk op schrijven wat er in je opkomt. Je schrijft aan de hand van diverse inspirerende schrijfopdrachten, oefeningen en technieken. Je zult merken dat je bijna vanzelf tot schrijven komt, laat je pen maar bewegen, laat je gedachten gaan en verras jezelf. Al schrijvend ontdek je wat er in jou leeft. Bij deze cursus is alles wat je schrijft goed. Niets is gek, raar of fout. Je eigen creatieve expressie en inspiratie worden gestimuleerd en je leert jouw binnenwereld steeds beter kennen. Kortom; creatief schrijven is voor iedereen.

Over Frances Giesberts

De introductiebijeenkomst Creatieve Schrijftafel wordt gegeven door Frances Giesberts uit Eerbeek. Frances heeft Creatief Schrijven al jaren geleden ontdekt en heeft al heel wat workshops en cursussen gevolgd. Er gaat voor haar een helende en inspirerende werking van het Creatief Schrijven uit die bijdraagt aan haar welbevinden. Daarom wil Frances deze manier van schrijven graag doorgeven en delen met anderen. Ze heeft de Schrijfcursus ”Luisteren naar je pen” van C. de Vries gevolgd en is nu bevoegd om cursussen en workshops te geven.

De Creatieve Schrijftafel op 12 mei is er voor iedereen en is gratis. Lid zijn van de Bibliotheek is niet nodig. Je kunt gewoon proberen of het iets voor jou is. Iedereen is van harte welkom.
Kun je op 12 mei niet komen, maar wil je meer weten, neem dan contact op met Frances Giesberts via fgiesberts@kpnmail.nl
 

  • Datum en tijd:      Brummen: donderdagochtend 12 mei (van 10.00 tot 12.00 uur)

                                    Eerbeek: donderdagmiddag 12 mei (van 14.00 tot 16.00 uur)

  • Voor wie:              iedereen die kennis wil maken met creatief schrijven
  • Kosten:                geen
  • Aanmelden:          via e-mail. Stuur je aanmelding naar Frances via fgiesberts@kpnmail.nl.
  • Meenemen:          Neem een fijne (vul)pen en schriftje mee.