Maak een CV waar je trots op bent met Walk & Talk bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 25 november 2021 09:51

Een curriculum vitae (cv) is meer dan een beschrijving van je naam, adres en de werkgevers waar je werkte. Een cv waarin staat waar jij goed in bent en waar dat uit blijkt, valt op bij werkgevers en zorgt sneller voor een ‘klik’ tussen jou en je nieuwe baan. Maar wat is een specifieke vaardigheid? En waaruit blijkt dat jij die vaardigheid bezit? En hoe zet je dat op je cv? Bezoek de Walk & Talk bij de Bibliotheek.

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomst bij de bibliotheek in Twello op vrijdag 3 december bespreken we alles over vaardigheden en hoe je dit beschrijft. Ook ontvang je inspiratie om een cv te maken waarin staat waar jij goed in bent. Want jouw persoonlijke eigenschappen, karaktereigenschappen en jouw persoonlijke sterke punten doen ertoe bij het zoeken naar een (nieuwe) baan.

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, praktische tips gedeeld en kun je contacten leggen. Daarom telt het bijwonen van Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Alles op een rijtje

Donderdag 2 december van 09.30 tot 11.30 uur bij Bibliotheek Brummen                                        

Vrijdag 3 december van 09.30 tot 11.30 uur bij Bibliotheek Twello       

Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst. Het thema is: Maak een cv waar je trots op bent.

 

Koffie en/of thee staat voor je klaar. Iets voor jou? Meld je aan! Welkom bij de Bibliotheek.