E-reader ready!

Gepubliceerd op: 26 april 2019 11:40

Maak uw e-reader klaar voor de start! Lezen op een e-reader is hartstikke handig. Nooit meer zeulen met zware boeken en altijd nieuwe boeken bij de hand. Maar hoe zet je er eigenlijk boeken op en hoe werkt zo'n e-reader nou? Maak eens een afspraak om uw e-reader klaar te maken voor vele uren leesplezier. Maak uw e-reader ready!

Leden van de bibliotheek kunnen kiezen uit ruim 22.000 e-books. Het grootste deel is ook geschikt voor e-readers. Om de e-books van de bibliotheek op de e-reader te kunnen lezen is het nodig om eenmalig: software te installeren op de laptop, een Adobe-ID aan te maken en de laptop en e-reader te autoriseren.
Leden van de Bibliotheek Brummen|Voorst die hier hulp bij willen hebben, kunnen op afspraak terecht bij alle vaste vestigingen.

Aanmelden op afspraak of bij servicebalie
Voor het maken van een afspraak, mail dan naar: ebook@bibliotheekbrummenvoorst.nl onder vermelding van:
- Merk en type e-reader
- De vestiging waar u wilt langskomen – Brummen, Eerbeek of Twello.
- Drie dagdelen die u goed uitkomen (b.v. maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdagmiddag).
Via de mail ontvangt u een datum waarop u langs kunt komen met uw e-reader, laptop en bijbehorende snoertjes om uw e-reader vakantieklaar te maken. Het is ook mogelijk om bij de servicebalie een afspraak te maken.

Ook spreekuur zonder afspraak
Iedere week is er een digitaal spreekuur in Brummen en Twello waar leners zonder afspraak terecht kunnen met vragen over de e-books, luisterboeken en apps van de bibliotheek. In Twello iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en in Brummen iedere donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur.