Meet-in 11 weer van start

Gepubliceerd op: 14 juli 2020 12:59

Meet-in 11 kon lange tijd niet doorgaan door het coronavirus, maar nu er steeds meer deuren openen, gaat ook Meet-in 11 weer van start. Zeker in de zomerperiode is er extra behoefte aan een beetje extra aandacht.

Koffie en thee met aandacht

De Bibliotheek is nog gesloten voor groepen mensen, daarom vinden de bijeenkomsten in juli plaats in gebouw Irene. Vanaf augustus is er elke vrijdagmiddag weer een inloop in de Bibliotheek in Twello.

Meet-in 11 en corona

Corona heeft veel impact en veel mensen zitten meer alleen dan anders. Daarom is het fijn dat Meet-in 11 weer kan beginnen. Natuurlijk zal het anders zijn, zo op 1.5 meter afstand van elkaar en met minder mensen bij elkaar. Wanneer het te druk wordt, gaan de deuren helaas dicht. Gelukkig gaan we een zonnige periode in, waarin we hopelijk lekker buiten kunnen zitten.

Praktische informatie

Meet-In 11 is er op vrijdagmiddag 17, 24 en 31 juli van 14 tot 16 uur in Irene. Iedereen is welkom. Reserveren is niet nodig.