Minicursus Fotoboek maken

Gepubliceerd op: 25 augustus 2022 09:29

Met een mobieltje in je broekzak, is het makkelijker dan ooit om veel foto’s te maken. Een dagje uit, een weekje vakantie, een gezellige verjaardag of gewoon, zomaar een mooi plaatje. We leggen alles vast, zetten het op onze computer en dan vergeten we het. Maar hoe leuk is het om een mooi fotoboek te maken van al die foto’s? In de praktische minicursus 'fotoboek maken online' leer je hoe je dat het beste aan kunt pakken.

Vier gratis leuke lessen

De minicursus bestaat uit 4 lessen van elk 2 uur en wordt gegeven in Twello (vanaf 5 september) en in Eerbeek (vanaf 13 september). In de laatste les begin je met het maken van een persoonlijk fotoboek met de software van een drogisterijketen.
 

Wat komt er aan bod?

Tijdens de cursus leer je natuurlijk eerst de software te vinden, downloaden en installeren. Daarna maak je een fotoboek aan met eigen foto’s of foto’s van de cursus. De foto’s komen in het boek, de bladzijden leer jezelf opmaken. Natuurlijk krijg je tips over de mooiste opmaak en hoe je teksten bij de foto’s kunt zetten.

Wat heb je nodig?

Een laptop met Windows 10 of hoger. Het is handig als je tijdens de minicursus zelf een laptop meeneemt en eventueel een USB stick met eigen foto’s.

Wist je dat?

Je kunt bij de Bibliotheek terecht met al jouw vragen over taal, (voor)lezen en/of de (digitale) overheid. Je kunt gewoon binnenlopen met jouw vraag. Welkom bij de Bibliotheek.