Muziek op schoot in de Bibliotheek begint weer!

Gepubliceerd op: 1 juli 2021 09:36

Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby's genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Deze workshop start weer in de Bibliotheek. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de corona voorschriften die dan gelden, zodat iedereen veilig en vertrouwd mee kan doen.

Muziek is goed voor de ontwikkeling

Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Bovendien komt een goede muzikale ontwikkeling onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede.

Muziek op schoot

Omdat het veel voordelen heeft én omdat het zo leuk is, organiseert Bibliotheek Brummen|Voorst in de vestigingen in Twello, Brummen én Eerbeek een gratis workshop Muziek op Schoot. De workshop duurt ongeveer 1 uur en wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Iedereen met kinderen van 0 tot 3 jaar is van harte welkom.

Praktische informatie

Deelname aan de workshop is gratis en vooraf aanmelden via onderstaande knop. Deelname is beperkt dus meld je snel aan!

• Bibliotheek Twello         woensdag 14 juli        15.30 - 16.30 uur
  • Bibliotheek Brummen     dinsdag 13 juli           10.30 - 11.30 uur