De Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello zijn gesloten t/m 26 mei vanwege de coronamaatregelen.

Je kan wél gebruik maken van De AfhaalBieb!

Op 13 mei, Hemelvaartsdag, en 24 mei, tweede Pinksterdag, is de AfhaalBieb in alle vestigingen gesloten.

NAH Ontmoetingsochtenden

Gepubliceerd op: 16 april 2021 14:59

Wil jij ook contact maken met anderen die net als jij geen behoefte hebben aan de drukte van een kroeg, café of discotheek…? Kom dan naar Bibliotheek Eerbeek. Dé plek waar je “lekker rustig en zonder drukte’’ mensen kunt leren kennen die ook geen drukte zoeken, maar die wel snappen waar je het over hebt (lekker prikkelarm).

Mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) hebben onder andere erg veel last van drukte en omgevingsgeluiden om zich heen. Dit leidt er toe dat deze mensen er weinig op uit gaan. Eenzaamheid ligt op de loer. Om toch iets leuks te kunnen doen, er even uit te zijn, praten met lotgenoten, zonder harde achtergrondmuziek, zijn er nu NAH Ontmoetingsochtenden georganiseerd in Eerbeek.

Iedere derde woensdagochtend van de maand van 10:00 tot 12:00 uur in Bibliotheek Eerbeek (in de Hans Broerzaal).

Voor vragen kunt u terecht bij:

Tamara Neeft : tammie1981@hotmail.com
Annette van der Velde : annette.vandervelde@gmail.com

Vanwege Corona is er een verplichte aanmelding:

Dit kan bij Annette van der Velde: 06-23420098

Voor de koffie en thee wordt een bijdrage van €1.50 gevraagd.