Overhandiging Ochtendpost in Bibliotheek Twello en Brummen: 28 persoonlijke verhalen uit de gemeente Voorst en Brummen

Gepubliceerd op: 2 juli 2021 16:49

Tijdens de coronalockdown hebben we gemerkt dat ‘verbinding’ en ‘omkijken naar een ander’ belangrijk zijn. Maar ook ‘hoe deel ik mijn dag in’ en ‘wat doe ik in mijn vrije tijd’ kreeg opeens voor velen een andere wending. Maar liefst 28 inwoners uit de gemeente Brummen en Voorst vertellen hierover in de Ochtendpost. Een initiatief van de Bibliotheek Brummen|Voorst.

Inmiddels zijn alle verhalen gebundeld in een handzaam magazine genaamd Ochtendpost. Een prachtig naslagwerk en tijdsdocument. Onze directeur Mirjam Wijers overhandigd aan wethouder Ingrid Timmer (gemeente Brummen) en wethouder Harjo Pinkster (gemeente Voorst) een gedrukt exemplaar. Uiteraard ontvingen beide wethouders meerdere magazines om uit te delen aan de gemeenteraad. ‘Want lezen blijft natuurlijk belangrijk’ aldus een trotse Mirjam. ‘Kom gerust eens langs bij de bieb en bekijk ook een exemplaar op een van onze leestafels’ is een uitnodiging voor alle inwoners van Twello en omgeving.