Politiek Café over ambities en compromissen

Gepubliceerd op: 20 juni 2018 09:50

Brummen - De verkiezingen zijn inmiddels bijna drie maanden achter de rug. Het resultaat: veel nieuwe gezichten in de Brummense gemeenteraad en een nieuw gevormd college. Hoe staat het nu met de beloften die zijn gemaakt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen? Kunnen deze beloftes waargemaakt worden en op welk gebied zijn er compromissen gesloten. Natuurlijk is het politiek café een mooie gelegenheid om enkele nieuw benoemde wethouders en raadsleden hierover te bevragen. Komt u ook?

Het Politiek Café is een initiatief van bibliotheek Brummen|Voorst en lokale omroep RTV Veluwezoom. Het eerste politieke café na de gemeenteraadsverkiezingen vindt op woensdag 27 juni plaats in de bibliotheek in Brummen en begint om 20.00 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in de lokale politiek en belangrijke thema’s die in onze dorpen spelen, is van harte welkom. Entree is gratis.

De avond staat onder leiding van Piet Buwalda. Naast gesprekken met twee wethouders worden ook enkele nieuwe raadsleden via een leuk intermezzo aan u voorgesteld.

Bent u niet in de gelegenheid het Politiek Café in de Brummense bibliotheek bij te wonen? Geen probleem, want de avond is uiteraard ook rechtstreeks te beluisteren via de kanalen van de lokale omroep RTV-Veluwezoom.