Prijzen trekking Spiekpietjes actie

Gepubliceerd op: 23 november 2022 10:57

Tijdens het voorleesmoment van de Boekfiets maken we de winnaars bekend van de Spiekpietjesactie. Kom je ook kijken, luisteren en meedoen?

In Brummen

In Brummen kan dit op zaterdagochtend 3 december bij de Boekfiets bij Primera tussen 10.30 en 11.30 uur. Jolanda van de Bibliotheek rent voor dit feestelijke moment van de Pietenyoga naar Primera Brummen. Als jouw naam uit de pietenmuts komt, word je door de Bibliotheek thuis gebeld, als je er dan net niet bij bent.

In Eerbeek

In Eerbeek kun je zaterdagmiddag 3 december tussen 13.00 en 14.00 uur naar de Boekfiets bij de Bibliotheek komen. Op het pleintje voor de bieb aan de Coldenhovenseweg 13 kun je daar luisteren naar Sinterklaasvoorleesverhalen. In dat uur zal Regina van Bibliotheek Eerbeek ook uit een feestelijke Pietenmuts drie prijzen trekken voor kinderen die mee hebben gedaan met de Spiekpietjesactie. Welkom!