Start leesclub (moderne) literatuur bij Bibliotheek Twello

Gepubliceerd op: 8 september 2022 10:02

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

In de Bibliotheek Twello start binnenkort een leesclub (moderne) literatuur. Op donderdagmiddag 22 september is er een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op donderdag 22 september om 14:00 uur in Bibliotheek Twello, Marktplein 11 in Twello.

De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Een aanmelding is prettig zodat we weten hoeveel stoelen we klaar moeten zetten. Dit kan via een e-mail naar: info@senia.nl.