Steun de Bibliotheek via Rabo ClubSupport

Gepubliceerd op: 9 oktober 2020 08:57

Jaarlijks biedt Rabobank met de actie ClubSupport ondersteuning om lokale organisaties sterker te maken. En jij kunt meebeslissen over de besteding van de beschikbare financiële middelen!

Tablets

Als Bibliotheek doen we ook mee aan ClubSupport. We hopen op jouw stem zodat we een aantal tablets kunnen financieren. Die gebruiken we voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. We helpen verschillende doelgroepen namelijk met mediawijsheid, de ontwikkeling van digitale vaardigheden en leren programmeren. Ook gebruiken we tablets in bij de ondersteuning voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. In gezinnen die leesondersteuning krijgen en bij de zomerschool ontbreken digitale middelen nu ook vaak.

Stemmen

Het is voor ons een flinke investering, maar met een bijdrage vanuit ClubSupport is de aanschaf van tablets realistisch. Help jij ons? Stem dan vóór 25 oktober. Stemmen kan via onderstaande knop en via de Rabo-app. Onder ‘zelf regelen’ en ‘lidmaatschap’ vind je de actie ‘Clubsupport’.