Ta(a)lentenbieb gaat weer van start

Gepubliceerd op: 7 juli 2020 13:18

In de Bibliotheken Brummen, Eerbeek en Twello organiseren we komende zomer de Ta(a)lentenbieb! Kom je ook?

Programma

Het thema van het hele programma is: natuur, milieu en recycling. Help jij Connie en Mirjam te recyclen? Neem je eigen materiaal mee om een kunstwerk van gerecycled materiaal te maken. Voor de allerkleinsten komt de gele verhalenbus te gekke verhalen voorlezen. Hay Verstappen komt vertellen over recyling en het opruimen van je eigen buurt. Want zeg nou zelf, hoeveel troep kom jij tegen tijdens het buitenspelen? Zonde toch? We gaan ook aan de slag met takken, wist je dat je daar heel goed een zelfportret mee kunt maken? En je leert ook meer over de plastic soep. Kortom, genoeg te beleven deze zomer!

Zomervakantie

De programmering vindt plaats in de zomervakantie van week 30 tot en met week 34. We starten in de Bibliotheek in Brummen met Mad Science in de week van 20 juli. Op 21 augustus sluiten we de programmering af. Je kunt dus de hele zomervakantie leuke dingen doen!

Tot snel!

De activiteiten vinden plaats op de dinsdag, woensdag en donderdag, bij voorkeur in de middag. Houd onze website in de gaten. Hier kun je de actuele informatie vinden en je snel opgeven om mee te doen. Voor kinderen van 7 t/m 13 jaar (je moet wel zelf kunnen lezen). We zien je snel!