Taalwandeling in de Week van Lezen en Schrijven

Gepubliceerd op: 6 september 2021 15:18

De tweede week in september is traditioneel de Week van Lezen en Schrijven. Tijdens deze week, dit jaar van 6 tot en met 12 september, vragen we extra aandacht voor het belang van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Wij schenken op een actieve manier aandacht aan De Week van het Lezen en Schrijven. Vanuit al onze vestigingen kun je namelijk een mooie en boeiende taalwandeling volgen.

Vanuit de bibliotheek lopen taalvrijwilligers en taalcursisten een wandelroute van niet meer dan vijf kilometer. Bij de Bibliotheek staat voor zowel de cursist als de vrijwilliger bij vertrek een tasje klaar met wat lekkers voor onderweg. Iedereen kan zelf een moment kiezen wanneer ze de leerzame wandeling gaan doen.
Bij het uitzetten van de taalwandelingen hebben wij gelukkig hulp gehad! Dankjewel Mens en Welzijn Twello (buurtsportcoach Guus) voor je hulp in Twello en IVN afdeling Eerbeek en omstreken voor jullie hulp in Brummen en Eerbeek.