Uitreiking 12 certificaten Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Twello

Gepubliceerd op: 2 april 2019 16:48

Vandaag hebben 12 kandidaten 1 of meer modules van de cursus Klik & Tik met succes afgerond.

Cursisten uit Twello, Wilp, Klarenbeek, Deventer en Apeldoorn hebben deelgenomen aan de cursus.
Elke week treffen ze elkaar op hun vaste ontmoetingsplaats in de bibliotheek.
De cursus Klik & Tik is bedoeld voor echte beginners.
De vrijwilligers van seniorWeb helpen bij het ontwikkelen van de computervaardigheden. Na vijf lessen kunnen cursisten zich al aardig redden met hun digitale apparaat.
De cursus is heel laagdrempelig. ‘Als je niet komt, word je echt gemist’ meldt een deelnemer.

Kosten Klik & Tik
De kosten zijn € 10,00 per 5 lessen voor leden van de bibliotheek (€ 15,00 voor niet-leden). Eenmalige kosten van € 3,00 voor de aanschaf van een koptelefoon.
Als u de hele cursus heeft doorlopen krijgt u een certificaat. Meer info en aanmelding www.bibliotheekbrummenvoorst.nl