vacature secretaris bestuur Bibliotheek Brummen/Voorst

Gepubliceerd op: 31 januari 2019 12:30

Ben je op zoek naar: een nieuwe uitdaging, een zinvolle tijdsbesteding op vrijwillige basis en houd je van structureren en organiseren? Dan is deze bestuursfunctie wat voor jou!

Inmiddels vervuld.

Bibliotheek Brummen|Voorst behoort tot de actiefste bibliotheken van Nederland en is volop in beweging als het gaat om kennis & informatie, educatie, ‘de plaats’ van ontmoeting, dialoog en debat, kennis maken met kunst en cultuur en vanzelfsprekend ook lezen met boeken en programma’s voor iedereen en op elk niveau.

In de functie van secretaris

•  plan en organiseer je de vergaderingen
•  leg je de vergadering vast in een kort verslag en beheer je de actielijst
•  en geef je inhoud aan de wijze waarop het bestuur de principes omarmt van de Governance Code Cultuur

We werken als een collegiaal bestuur dat met grote mate van betrokkenheid meedenkt met onze directeur en discussieert over de ontwikkelingen van beleid en strategie en specifieke aandachtsgebieden als financiën, ontwikkeling van de organisatie en netwerkpartners.

Daarvoor komen we 6 à 8 x per jaar samen voor vergaderingen. We tonen belangstelling zowel voor onze eigen activiteiten als voor wat er gaande is binnen onze gemeenten en in de politiek.
Jaarlijks gaan we een dag op stap voor een inspirerende excursie. Gezellig samen zijn tijdens de zomerborrel en kerstbijeenkomst met vaste en vrijwillige medewerkers van de bibliotheek natuurlijk niet te vergeten.

Het zou fijn zijn als je in Brummen woont, maar zeker woonachtig in de gemeente Voorst of gemeente Brummen.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Marion Berendsen 06-498 488 50 of
toon je interesse om met ons in gesprek te gaan en mail naar m.wijers@bilbiotheekbrummenvoorst.nl