Vacatures bestuur Bibliotheek Brummen|Voorst

Gepubliceerd op: 7 september 2020 10:36

Bibliotheek Brummen|Voorst behoort tot de actiefste Bibliotheken van Nederland en is volop in beweging als het gaat om kennis & informatie en educatie. Voor het bestuur zoeken we een algemeen lid en een bestuursvoorzitter.

Wie zoeken we?

We werken als een collegiaal bestuur dat met grote mate van betrokkenheid meedenkt met onze directeur en discussieert over de ontwikkelingen van beleid en strategie en specifieke aandachtsgebieden als financiƫn, ontwikkeling van de organisatie en netwerkpartners. We zoeken iemand uit ons verzorgingsgebied die in mogelijkheden denkt en affiniteit met de Bibliotheek heeft.4

Vacatures

We hebben twee vacatures op dit moment om ons bestuur te komen versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of zinvolle maatschappelijke bijdrage op vrijwillige basis? En ben je een netwerker met lokale binding in de gemeente Brummen of Voorst? Dan zoeken we jou.