Walk en talk weer mogelijk in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 24 juni 2021 10:34

Op zoek naar (ander) werk? Dan kun je soms wel wat hulp gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, praktische tips gedeeld en kun je contacten leggen. Daarom telt het bijwonen van Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Voor de eerste keer dit jaar kan dit weer ‘live’ in de Bibliotheek!

Op de bijeenkomst kun je met andere werkzoekenden bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee. Vanwege de huidige RIVM-maatregelen is er plek voor maximaal veertien bezoekers dus reserveer snel een plek.

Praktische informatie

De eerste bijeenkomsten zijn op 1 juli in Bibliotheek Brummen en op 2 juli in Bibliotheek Twello.

Tijd: 09.30 – 11.30 uur.

Gratis toegang (inclusief koffie en thee)

Aanmelden via de website

1,5 meter afstand tussen deelnemers