Wegens groot succes opnieuw Ouder en Kind Yoga bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 11 september 2021 10:38

In het kader van het Ouder-Kind programma biedt de Bibliotheek diverse activiteiten aan die passend zijn voor het jonge kind. Na de succesvolle ouder-kind yoga vorig jaar door Nynke Bos, herhalen we dit. Tijdens de ouder-kind yogales gaan jullie samen een wereldreis maken onder het motto van ‘Yo-ga mee de wereld rond!’ Samen bewegen, samen ontspannen, samen genieten! Voor kinderen van alle leeftijden.

Wat is het effect van Yoga?

Samen met je kind yoga doen verbindt, ontdek je eigen kracht en die van elkaar door inspanning en ontspanning. Met yoga werk je niet alleen aan lenigheid, kracht en balans. Uit onderzoek blijkt dat yoga en meditatie helpen bij het omgaan met prikkels, stress, angsten en impulsief gedrag. Het vergroot zelfvertrouwen, empathie en concentratie. Essentiele bouwstenen voor ieder kind!

Over Nynke Bos

Nynke werkt als docent kinderyoga met kinderen van alle leeftijden. Ze verzorgt dreumes- en peuteryogalessen binnen de kinderopvang en geeft op basisscholen lessen kinderyoga en mindfulness trainingen. Na haar eerste boek 'Yo-ga je mee?' heeft Nynke dit jaar haar tweede yogaprentenboek geschreven: Yo-ga mee de wereld rond!

Praktische informatie

De Yogales op 18 september wordt in al onze vestigingen gegeven en duurt een uurtje. Na afloop is er mogelijk om het prentenboek 'Yo-ga je mee?' aan te schaffen voor € 14,95.

• Brummen  09.30 uur
  • Eerbeek    11.00 uur