Beleidsplan 2016-2018

Een beleidsplan schrijven voor een langere periode is in onze veranderende tijd niet meer wenselijk. Steeds snellere verandering is inmiddels een feit in onze maatschappij.

De bibliotheek weet mee te bewegen in de veranderende vraag naar dienstverlening.

Financieel overzicht

Stichting Bibliotheek Gemeenten Brummen & Voorst
Marktplein 11
7391 DH Twello
info@bibliotheekbrummenvoorst.nl

Rabobank NL14 RABO 0111 0697 50
KvK 08142521
BTW 8169.02.720.B.01

Beloningsbeleid: CAO-Bibliotheekwerk

Raad van Beheer:
M. Berendsen, voorzitter
M. Gitz, secretaris
R. van der Horst, penningmeester
Marco de Bert, algemeen lid
Y. Lengkeek, algemeen lid

Reglement en gedragsregels

Het huishoudelijk reglement geeft u informatie over zaken die u als lener moet weten. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, dan kunt u terecht bij één van de medewerkers van de bibliotheek.

Naast het huishoudelijk reglement heeft de bibliotheek ook gedragsregels.

Teamleider:

Marian Camphuis
m.camphuis@bibliotheekbrummenvoorst.nl

Detachering

Iedereen heeft talenten. Voor medewerkers die het als gevolg van een beperking niet lukt om zelfstandig aan de slag te komen, heeft Bibliotheek Brummen/Voorst een enkele plek beschikbaar.

De bibliotheek wil doorgaans graag gemotiveerde werknemers, ook als ze niet voor de volle 100% kunnen presteren. Een detacheringsbaan bij de bibliotheek is dan een uitstekende opstap om later in dienst te treden bij een andere werkgever. Het biedt werknemers de kansen die ze verdienen.

Informatie voor vrijwilligers