Computer vrijwilliger gevraagd

Word jij door je vrienden en familie altijd gevraagd om telefoon- of tabletadvies, en help je anderen graag met computerproblemen?

Dan is vrijwilligerswerk als computerhulp bij Bibliotheek Brummen/Voorst heel geschikt voor jou! Voor velen is het heel normaal, even een berichtje sturen via Whatsapp of Facetimen met vrienden, gemaakte foto's op de computer zetten en het aansluiten van de nieuwe printer. Of boeken op de e-reader zetten. Toch is dat voor niet iedereen vanzelfsprekend. Iedere dinsdagmiddag kunnen mensen met al deze digitale hulpvragen terecht in bibliotheek Twello.

Vind jij het leuk om te helpen tijdens dit uurtje? Neem dan contact op met Krista Dekker van bibliotheek Twello of bel met onze bibliotheek 0571 – 27 23 38.