Partners

Overzicht partners

Knooppunt Mantelzorg

Zorgen voor je oude vader of moeder, voor een vriend met een handicap of een buurvrouw die langdurig ziek is. Je doet het misschien zonder erover na te denken. Maar jij bent als mantelzorger onmisbaar! De zorg voor een ander kan soms ook best moeilijk zijn. Daarom is het Knooppunt Mantelzorg er voor jou.

knooppuntmantelzorg

Samen Goed Voor Elkaar

Heb je problemen met je puberende zoon? Wil je graag werken maar lukt het niet? Of wordt het echt te zwaar om de boodschappen zelf te doen? Iedereen heeft weleens hulp nodig. In je huis of huishouden, bij de opvoeding, om te kunnen (blijven) werken of als het gaat om geld. In de gemeente Brummen helpen we elkaar

www.samengoedvoorelkaar.nl

De Geitenpers

Stichting De Geiten Pers streeft naar literaire verrijking van de Brummense werkelijkheid. De Geiten Pers geeft ongeveer twee keer per jaar een boekje uit met een verhaal dat zich afspeelt in of vlakbij de gemeente Brummen, geschreven door een professionele auteur die door ons benaderd wordt.

www.geitenpers.nl

SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren.

We werken met SeniorwebBET (Brummen, Eerbeek, Twello) samen voor de digitale activiteiten, kijk op de website voor het actuele aanbod van cursussen en workshops.

www.seniorwebbet.nl

 

Stichting Welzijn Brummen

SWB is een brede welzijnsorganisatie die actief is op de gebieden wonen, zorg, welzijn en inkomen. We werken in teams die allemaal hun eigen aandachtsvelden en expertise hebben.

Stichting Welzijn Brummen

Mens en Welzijn Voorst

Mens en Welzijn Voorst is een brede en sociale welzijnsorganisatie voor de inwoners van de gemeente Voorst. Vanuit onze historie zetten wij ons in voor mensen die hun toekomst (opnieuw) willen opbouwen en bieden we veel diensten speciaal voor senioren.

Mens en Welzijn Voorst

Visit Brummen Eerbeek

Bezoek gemeente Brummen voor een dagje uit, een weekendje weg of jouw vakantie in Nederland.

De natuur is veelzijdig en van internationale allure. De historie in landgoederen en papier is alom zichtbaar. Je kunt meedoen of een bezoek plegen aan originele activiteiten en evenementen.

En er is een ruim aanbod aan horeca en accommodaties. En, binnen 20 minuten ben je in: Apeldoorn, Zutphen, Doesburg, Arnhem, Bronckhorst of Deventer.