Boek aan Huis vrijwilliger

De Bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplaats waar bezoekers worden uitgenodigd en verleid met een schatkamer vol met materialen, ideeën en verhalen. Helaas is niet iedereen in de gelegenheid om zelf naar de Bibliotheek te komen en de boeken uit te zoeken.

Boek aan Huis

Voor deze mensen hebben wij Boek aan Huis waarbij wij vanuit de Bibliotheek zorgen dat er boeken bij de mensen thuis komen.

Wat doe je allemaal?

Als Boek aan Huisvrijwilliger zorg je dat je één keer in de 4-6 weken voor deze mensen naar de Bibliotheek komt. Je overlegt welke boeken ze graag willen hebben en haalt deze uit de Bibliotheek. Vervolgens breng je de boeken bij de mensen thuis en zorgt ervoor dat de boeken die al geleend waren weer worden ingeleverd. De dag/datum hiervoor kun je in overleg met de deelnemers van Boek aan Huis bespreken, dit is dus zeer flexibel.

Lijkt het jou wat om de mooiste verhalen bij mensen thuis te bezorgen neem dan contact op met Regina Heusinkveld.

Welkom bij de Bibliotheek!