De Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello zijn gesloten t/m 26 mei vanwege de coronamaatregelen.

Je kan wél gebruik maken van De AfhaalBieb!

 

Op 13 mei, Hemelvaartsdag, en 24 mei, tweede Pinksterdag, is de AfhaalBieb in alle vestigingen gesloten.

Lenen bij andere Bibliotheek

Leden van andere Bibliotheken kunnen vrijwel altijd materialen lenen bij Bibliotheek Brummen|Voorst. Wij fungeren graag als gastbibliotheek. Dat betekent dat je leent volgens de geldende uitleenvoorwaarden van Bibliotheek Brummen|Voorst.

Gastlenen bij Bibliotheek Brummen|Voorst

Gastlenen aanvragen
Kom met je bibliotheekpas en legitimatie naar één van onze vestigingen om je gratis gastlidmaatschap aan te vragen. Mocht het nodig zijn een pas aan te maken van Bibliotheek Brummen|Voorst, dan betaal je daar een eenmalige bijdrage voor.

Lenen en inleveren in gastbibliotheek
Als gastlener kun je alleen media lenen, je krijgt geen korting op onze activiteiten. De materialen die je bij ons leent, dien je ook weer bij ons in te leveren. 

Gastlenen verlengen en opzeggen
Je gastlidmaatschap moet jaarlijks verlengd worden. Zeg je het abonnement van je ‘thuisbibliotheek’ op, geef dit dan ook aan ons door. Wil je het gastlidmaatschap opzeggen, informeer dan bij één van onze medewerkers of stuur een mail naar info@bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lid van Bibliotheek Brummen|Voorst en gastlenen

Ben je lid van Bibliotheek Brummen|Voorst en wil je elders materialen lenen? Dat kan met een geldig lidmaatschap voor volwassenen bij een Bibliotheek die deelneemt aan gastlenen. Wil je bij meerdere Bbibliotheken gastlenen, dan moet je dit bij elke gastbibliotheek apart aanvragen.

Gastlenen aanvragen
Aanvragen doe je met je pas van Bibliotheek Brummen|Voorst en een geldig identiteitsbewijs in een vestiging van de gastbibliotheek. Als je een gastleenpas nodig hebt, zijn daar eenmalig kosten aan verbonden.

Lenen en inleveren in gastbibliotheek
Uitlenen gaat tegen voorwaarden van de gastleenbibliotheek. Materialen die je daar leent, dien je er ook weer in te leveren.

Gastlenen verlengen en opzeggen
Je gastlidmaatschap moet jaarlijks verlengd worden. Dat kan alleen in de gastbibliotheek met een geldig lidmaatschap van Bibliotheek Brummen|Voorst. Openstaande uitleningen en eventuele boetes moeten eerst worden verwerkt.

Gastlenen is mogelijk met een geldig lidmaatschap en een abonnement dat gastlenen toestaat van een Bbibliotheek die deelneemt aan gastlenen. Vraag dit na bij je eigen thuisbibliotheek.