word lid

Word lid van de bibliotheek en er gaat een wereld aan boeken, cd’s, dvd’s en luisterboeken voor u open. En dat niet alleen, de bibliotheek organiseert regelmatig filmavonden, lezingen, (kinder)voorstellingen en informatieavonden. 

Betalen met iDeal

U kunt nu ook betalen met iDeal.

Tarieven

Adreswijziging

Wij vragen u om een naams-, adres- of een andere wijziging in uw gegevens, aan ons te melden. 

Oplossingen bij wachtwoord problemen

Bij het aanmaken van het nieuwe wachtwoord kunnen een aantal dingen misgaan. Hierbij mogelijke oplossingen voor de problemen:

Geen mail ontvangen:
- Check de ongewenste mail
- Als ook daar geen mail is, dan staat uw mailadres niet goed in onze ledenadministratie. Laat uw mailadres wijzigen in de bibliotheekvestiging (link naar openingstijden en adressen)

Link in mail werkt niet
- Probeer een andere browser (Google Chrome, Internet Explorer)
- Sluit de browser af na het klikken op “wachtwoord vergeten”, ga naar de mail, klik op de link en open op die manier internet
- Check of de pop-up blokkering uit staat
- Check of de capslock uit staat
- Verwijder de cookies
- Verwijder de browsergeschiedenis

Niet mogelijk om te reserveren met het nieuwe wachtwoord
- check of uw wachtwoord aan de voorwaarden voldoet: dit wachtwoord moet uit minimaal 8 en maximaal 15 tekens bestaan. Tevens moet het ten minste 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en één van de volgende tekens .!#$%+-/=?{|}@ bevatten.

Blokkade door meer dan vijf keer een foutief wachtwoord ingeven of meer dan vijf keer proberen het wachtwoord te wijzigen
- Deze blokkades worden enkele malen per dag opgeheven, probeer het later nogmaals.
 

Internet & Wifi

Naast een aantal gratis te gebruiken pc's met internetverbinding stelt de bibliotheek nu ook WiFi ter beschikking.Onze vestigingen Brummen , Eerbeek en Twello zijn uitgerust met een WiFi zone.

Deze internet service is GRATIS beschikbaar voor alle bezoekers van de bibliotheek, lidmaatschap is niet noodzakelijk. Iedere gebruiker mag per dag maximaal 45 minuten gebruik maken van de internetcomputers van de bibliotheek. het gebruik van eigen apparatuur is vrij.

De bibliotheek heeft het recht om bij onjuist gebruik (b.v. het bezoeken van racistische of pornografische sites) de toegang tot het Internetgebruik in de bibliotheek te ontzeggen.

Contactformulier Bibliotheek Brummen Voorst

Heeft u een suggestie, vraag, opmerking of klacht?

Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.