Wil je lid worden van de bibliotheek? Heb je problemen met inloggen? Of wil je meer weten over onze abonnementen? Op deze pagina vind je meer informatie.

word lid

Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot een uitgebreide collectie boeken, cd's, dvd's en luisterboeken. Je kunt terecht in andere bibliotheken met je Nationale Bibliotheekpas Je krijgt toegang tot filmavonden, lezingen, voorstellingen en informatieavonden en kunt je leven lang blijven leren. Er zal een wereld voor je opengaan!

Je kunt verschillende lidmaatschappen afsluiten, er is er altijd één die bij je past. Betalen doe je simpel met iDeal of aan de balie in de bibliotheek.

Wachtwoordproblemen

Het kan gebeuren dat het aanmaken van je wachtwoord niet goed lukt. Vind het antwoord bij jouw probleem hieronder.

Geen mail ontvangen

  • Check je ongewenste e-mail
  • Is daar geen bericht? Dan staat je mailadres niet goed in onze administratie. Laat het mailadres wijzigingen in jouw bibliotheekvestiging.

Link in mail werkt niet

  • Probeer een andere browser (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla FireFox, etc.)
  • Sluit de browser, open de mail met inloggegevens en klik op de link in het bericht 
  • Zet de pop-up blokkering uit en controleer of capslock uit staat 
  • Verwijder cookies en browsergeschiedenis 

Reserveren met het nieuwe wachtwoord lukt niet

  • Controleer of het wachtwoord aan de volgende voorwaarden voldoet 

- Minimaal 8 en maximaal 15 tekens

- Tenminste 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 bijzonder teken .!#$%+/=?{|}@

- Probeer het later nog eens als je meer dan vijf keer een foutief wachtwoord opgaf of meer dan vijf keer probeerde het wachtwoord te wijzigen 

Abonnementen & Tarieven

Lid worden van de Bibliotheek kan met verschillende abonnementen. Misschien wil je niet gelijk voor een heel jaar lid worden of wie weet hou je van e-books en heb je verder niets nodig. Alles is mogelijk, klik hieronder voor al onze abonnementen en bijbehorende tarieven.

Gastlenen

Leden van andere Bibliotheken kunnen vrijwel altijd materialen lenen
bij Bibliotheek Brummen|Voorst. Wij fungeren graag als gastbibliotheek. Dat betekent dat je leent volgens de geldende uitleenvoorwaarden van Bibliotheek Brummen|Voorst.

WiFi in de Bibliotheek

In de bibliotheek staan een aantal computers die gratis gebruikt mogen worden. Daarnaast stelt de bibliotheek ook WiFi ter beschikking. Al onze vestigingen zijn uitgerust met een WiFi-zone. Deze service is gratis beschikbaar voor iedereen, ook als u geen lid van de bibliotheek bent.

Praktische informatie

Gebruik van de WiFi-zone is gratis. U kunt maximaal drie kwartier per dag gebruik maken van de computer met internet in de bibliotheek. Eigen apparatuur kunt u ongelimiteerd gebruiken. Bij onjuist gebruik (bijvoorbeeld het bezoeken van racistische of pornografische websites) hebben medewerkers van de bibliotheek het recht u de toegang tot internet en/of de bibliotheek te ontzeggen.        

Lidmaatschap opzeggen

Een abonnement bij Bibliotheek BrummenVoorst is één jaar geldig
en wordt na dat jaar automatisch omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd.

Je kunt het abonnement schriftelijk, via e-mail, het contactformulier
of persoonlijk aan de balie in de bibliotheek opzeggen; in alle gevallen met vermelding van lenersnummer.

In het eerste abonnementsjaar geldt er bij tussentijdse opzegging geen recht op restitutie van contributie. Na het eerste abonnementsjaar kan opzeggen op ieder moment; de opzegtermijn is één maand. Het resterende contributiebedrag wordt teruggestort. Beeindiging is alleen mogelijk als alle materialen zijn ingeleverd en openstaande rekeningen zijn voldaan.

Pas verloren

Een verloren lenerspas kun je laten blokkeren, neem contact met ons op om misbruik te voorkomen. Tot het moment van blokkeren is de lener aansprakelijk voor financiële gevolgen van misbruik van de lenerspas.

Adreswijziging

Ben je al lid, maar veranderen je gegevens? Laat het ons dan even weten!

Aanschafverzoek

Mis je een titel in onze collectie? Wij stemmen onze collectie natuurlijk graag zoveel mogelijk af op de wensen van onze leden. Een aanschafverzoek is zo gedaan, vul het formulier in en wij gaan aan de slag voor u!  

Contactformulier Bibliotheek Brummen Voorst

Heb je

  • Een suggestie voor de bibliotheek?
  • Een klacht of opmerking waarmee wij onszelf kunnen verbeteren?
  • Een vraag over de bibliotheek?

Vul ons contactformulier dan in. Wees zo volledig mogelijk en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op.