Speel je mee met het droombaanspel?

Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou je kunnen helpen bij de eerste stap te zetten naar je droombaan? Met elkaar gaan we op expeditie naar de vragen en antwoorden die jij hebt.

Het Droombaanspel

Verandering in het werk of leven komt niet door te wachten op de juiste kans. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wil toevoegen. Dit hoeft niet zwaar te zijn en het kan op een leuke en interactieve manier. Tijdens het droombaanspel ga je samen met de deelnemers op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. 

Dit aanbod voor werkzoekenden is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. “JobOn gelooft in de kracht van netwerken en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan. We zijn blij dat onze netwerkbijeenkomsten nu ook bij  bibliotheek Brummen/Voorst worden georganiseerd”, aldus Inge Laagewaard, projectmanager bij JobOn.

De eerste bijeenkomst staat gepland op vrijdag 18 september van 09.30 - 11.30 uur in Bibliotheek Brummen. De andere twee bijeenkomsten zijn op 16 oktober (Twello) en 13 november (Brummen). Het zijn op zichzelf staande workshops. Alle drie de ochtenden wordt hetzelfde droombaanspel gespeeld, in steeds een andere vestiging.

Deelnemen is gratis, wel verplicht aanmelden.