Resultaat 11 - 20 (van 104)

• Ben jij mantelzorger (geweest) in de gemeente Brummen? Bekijk details

22 juli 2021

Vul dan snel de enquête in en maak kans op een mooie bos bloemen! Knooppunt Mantelzorg Brummen wil graag onderzoeken wat de behoeften en wensen zijn van inwoners met mantelzorgtaken in gemeente Brummen. Dit doen we omdat we de ondersteuning van het Knooppunt goed willen laten aansluiten op de behoefte van de inwoners.

Bekijk details van Ben jij mantelzorger (geweest) in de gemeente Brummen?

• Integreren doe je samen, taal als verbindende factor Bekijk details

15 juli 2021

Bij onze bibliotheken zijn wekelijks taallessen. Deze taallessen worden bezocht door deelnemers met een niet-Nederlandse achtergrond maar ook door autochtone deelnemers die beter willen (leren) lezen. Hiltje Begieneman is freelance directie-assistent maar ook taalvrijwilliger bij de bibliotheek in Brummen. Hiltje vertelt graag over de taallessen:

Bekijk details van Integreren doe je samen, taal als verbindende factor

• Overhandiging Ochtendpost in Bibliotheek Twello en Brummen: 28 persoonlijke verhalen uit de gemeente Voorst en Brummen Bekijk details

2 juli 2021

Tijdens de coronalockdown hebben we gemerkt dat ‘verbinding’ en ‘omkijken naar een ander’ belangrijk zijn. Maar ook ‘hoe deel ik mijn dag in’ en ‘wat doe ik in mijn vrije tijd’ kreeg opeens voor velen een andere wending. Maar liefst 28 inwoners uit de gemeente Brummen en Voorst vertellen hierover in de Ochtendpost. Een initiatief van de Bibliotheek Brummen|Voorst.

Bekijk details van Overhandiging Ochtendpost in Bibliotheek Twello en Brummen: 28 persoonlijke verhalen uit de gemeente Voorst en Brummen

• Muziek op schoot in de Bibliotheek begint weer! Bekijk details

1 juli 2021

Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby's genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Deze workshop start weer in de Bibliotheek. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de corona voorschriften die dan gelden, zodat iedereen veilig en vertrouwd mee kan doen.

Bekijk details van Muziek op schoot in de Bibliotheek begint weer!

• Walk en talk weer mogelijk in de Bibliotheek Bekijk details

24 juni 2021

Op zoek naar (ander) werk? Dan kun je soms wel wat hulp gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, praktische tips gedeeld en kun je contacten leggen. Daarom telt het bijwonen van Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Bekijk details van Walk en talk weer mogelijk in de Bibliotheek

• Lezing Irene van der Aart Bekijk details

4 juni 2021

De 86ste Boekenweek heeft als thema Tweestrijd. Innerlijk conflict, verscheurdheid ligt aan de basis van de menselijke natuur. Het hart volgt niet altijd de rede, de onderbuik ondermijnt nogal eens het gezonde verstand en in de literatuur, in boeken, krijgt die tweestrijd bij uitstek vorm. In het kader van dit thema heeft Bibliotheek Brummen Irene van der Aart uitgenodigd om Tweestrijd in een voorstelling vorm te geven.

Bekijk details van Lezing Irene van der Aart

• We gaan weer open! Bekijk details

17 mei 2021

De versoepelingen gaan door en ook de Bibliotheek mag vanaf donderdag 20 mei weer open. Lekker zelf tussen de boeken snuffelen of een krantje komen lezen in de Bibliotheek. Wij zijn erg blij dat we onze bezoekers weer mogen verwelkomen.

Bekijk details van We gaan weer open!

• Help ons verbeteren en win een boekenbon! Bekijk details

6 mei 2021

Wij willen ons activiteitenaanbod nog leuker en interessanter maken. Daarover hebben we zelf natuurlijk ideeën, maar die van jou als bezoeker zijn minstens zo belangrijk.

Bekijk details van Help ons verbeteren en win een boekenbon!

• Online tentoonstelling: Voorst herdenkt 75 (+1) jaar bevrijding Bekijk details

29 april 2021

De Historische vereniging Voorst organiseert online de tentoonstelling over de bevrijding in samenwerking met Bibliotheek Brummen|Voorst. Vorig jaar februari werd deze tentoonstelling 75 jaar bevrijding Voorst feestelijk geopend in de Bibliotheek van Twello. Door de lockdown kon de tentoonstelling maar enkele weken bezocht worden. Daarom heeft de Historische Vereniging Voorst deze tentoonstelling vastgelegd met foto’s. De tentoonstelling is hieronder online te bekijken.

Bekijk details van Online tentoonstelling: Voorst herdenkt 75 (+1) jaar bevrijding

• Human Library; levende boeken die je ook vragen kunt stellen Bekijk details

22 april 2021

De bibliotheek Brummen/Voorst organiseert na het succes in 2020, dit jaar voor de tweede maal de Human Library, oftewel; de menselijke bibliotheek. Geen boeken in de schappen, maar ménsen die een verhaal vertellen, hún verhaal.

Bekijk details van Human Library; levende boeken die je ook vragen kunt stellen