Resultaat 11 - 20 (van 103)

• Vanaf 1 september Bibliotheken weer helemaal open!

20 augustus 2020

Ook nog niet helemaal gewend aan de beperkte openingstijden van de Bibliotheek? Dan hebben wij goed nieuws! De Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello gaan per 1 september weer helemaal open volgens de reguliere openingstijden.

Bekijk details van Vanaf 1 september Bibliotheken weer helemaal open!

• Hoe gaat zo'n voorleesuurtje in de Ta(a)lentenbieb?

31 juli 2020

De Ta(a)lentenbieb deze zomer laat kinderen allerlei nieuwe dingen ontdekken. De lol van boeken en voorlezen bijvoorbeeld. De vrijwilligers van VoorleesExpress nemen hun jonge bezoekertjes in de tuinen van onze vestigingen mee in nieuwe werelden en spannende avonturen. Een van de vrijwilligers, Yvette Klomp, schreef naar aanleiding van één van de voorleesochtenden een pakkend verslag. Wil jij weten hoe zo'n voorleesuurtje verloopt? Lees dan vooral verder!

Bekijk details van Hoe gaat zo'n voorleesuurtje in de Ta(a)lentenbieb?

• Taalvrijwilligers gezocht

30 juli 2020

Taalhuis Brummen|Voorst is in Brummen en Eerbeek op zoek naar nieuwe vrijwilligers met een hart voor taal. Als vrijwilliger bij het Taalhuis help je mensen die moeite hebben met Nederlands spreken, schrijven of lezen.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht

• Meet-in 11 weer van start

14 juli 2020

Meet-in 11 kon lange tijd niet doorgaan door het coronavirus, maar nu er steeds meer deuren openen, gaat ook Meet-in 11 weer van start. Zeker in de zomerperiode is er extra behoefte aan een beetje extra aandacht.

Bekijk details van Meet-in 11 weer van start

• Vacatures bestuur Bibliotheek Brummen|Voorst

7 juli 2020

Bibliotheek Brummen|Voorst behoort tot de actiefste Bibliotheken van Nederland en is volop in beweging als het gaat om kennis & informatie en educatie. Voor het bestuur zoeken we een algemeen lid en een bestuursvoorzitter.

Bekijk details van Vacatures bestuur Bibliotheek Brummen|Voorst

• Media-inloop Brummen zonder afspraak

7 juli 2020

Wil jij lekker lezen deze zomer of lukt het je maar niet om goed digitaal contact met anderen te houden? Tijdens de media-inloop kun je al je vragen over digitale apparaten stellen. En dat kan in Brummen nu weer zonder afspraak!

Bekijk details van Media-inloop Brummen zonder afspraak

• Ta(a)lentenbieb gaat weer van start

7 juli 2020

In de Bibliotheken Brummen, Eerbeek en Twello organiseren we komende zomer de Ta(a)lentenbieb! Kom je ook?

Bekijk details van Ta(a)lentenbieb gaat weer van start

• Vakantiebieb online

2 juli 2020

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van Vakantiebieb online

• Jaarverslag 2019 online

25 juni 2020

Vorige week is het jaarverslag over 2019 openbaar geworden. Bibliotheek Brummen|Voorst blikt terug op een succesvol jaar waarin ruim 150.000 bezoekers bijna 220.000 boeken leenden. Maar de Bibliotheek is meer dan boeken. Véél meer!

Bekijk details van Jaarverslag 2019 online

• Media-inloop Brummen op afspraak van start

2 juni 2020

De vrijwilligers van SeniorWeb Brummen|Voorst hebben goed nieuws. Vanaf dinsdag 9 juni staan zij, alleen op afspraak, klaar in de Bibliotheek in Brummen om te helpen bij al je digitale vragen.

Bekijk details van Media-inloop Brummen op afspraak van start