Resultaat 11 - 20 (van 76)

• Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Brummen groot succes

2 april 2019

De cursus Klik & Tik computervaardigheden is druk bezocht in bibliotheek Brummen. Ook deze week was de opkomst groot.

Bekijk details van Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Brummen groot succes

• Uitreiking 12 certificaten Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Twello

2 april 2019

Vandaag hebben 12 kandidaten 1 of meer modules van de cursus Klik & Tik met succes afgerond.

Bekijk details van Uitreiking 12 certificaten Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Twello

• VoorleesExpress spettert op Gezinsdag in Zwembad De Schaeck

19 maart 2019

Voorlezen en zwemmen: dat bleek tijdens de Gezinsdag op 17 maart in zwembad de Schaeck een prima combinatie! Voorlezers van de VoorleesExpress zaten te midden van duikbrillen, opblaas-praatballen, een strandtentje en héél veel voorleesboeken de waterratten en zeemeerminnen van 3 tot 8 jaar voor te lezen.

Bekijk details van VoorleesExpress spettert op Gezinsdag in Zwembad De Schaeck

• Voorleesexpress gaat weer van start!

28 februari 2019

Een enthousiaste groep voorlezers staat weer klaar om twintig weken lang (februari t/m juli) met kinderen thuis samen te lezen. Deze voorlezers hebben de training 'leeftijd en boekkeuze' van de Voorleesexpress in bibliotheek Eerbeek gevolgd.

Bekijk details van Voorleesexpress gaat weer van start!

• Bodée Klomp voorleeskampioen gemeente Voorst

15 februari 2019

Bodée Klomp van de Kleine Wereld in Twello heeft zaterdag 9 februari in bibliotheek Twello de Voorleeswedstrijd gewonnen.

Bekijk details van Bodée Klomp voorleeskampioen gemeente Voorst

• Lisan de Winkel voorleeskampioen gemeente Brummen

15 februari 2019

Lisan de Winkel van de C. van Leeuwenschool uit Eerbeek heeft zaterdag 2 februari in bibliotheek Brummen de Voorleeswedstrijd gewonnen.

Bekijk details van Lisan de Winkel voorleeskampioen gemeente Brummen

• vacature secretaris bestuur Bibliotheek Brummen/Voorst

31 januari 2019

Ben je op zoek naar: een nieuwe uitdaging, een zinvolle tijdsbesteding op vrijwillige basis en houd je van structureren en organiseren? Dan is deze bestuursfunctie wat voor jou!

Bekijk details van vacature secretaris bestuur Bibliotheek Brummen/Voorst

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

23 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Woensdag 9 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer zes kinderen in de gemeente voorst hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis. Ook hebben twee vrijwilligers in de taalschakelklas van De Kleine Wereld de anderstalige kinderen in kleine groepjes...

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

8 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Maandag 7 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer tien kinderen in Brummen en Eerbeek hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis.

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!

18 december 2018

Met ingang van het nieuwe jaar kunnen er in onze vestigingen geen luisterboeken voor volwassenen meer geleend worden. Uitleencijfers van de afgelopen jaren tonen aan dat voor de luisterboeken steeds minder belangstelling is.

Bekijk details van Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!