Resultaat 11 - 20 (van 69)

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

23 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Woensdag 9 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer zes kinderen in de gemeente voorst hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis. Ook hebben twee vrijwilligers in de taalschakelklas van De Kleine Wereld de anderstalige kinderen in kleine groepjes...

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

8 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Maandag 7 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer tien kinderen in Brummen en Eerbeek hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis.

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!

18 december 2018

Met ingang van het nieuwe jaar kunnen er in onze vestigingen geen luisterboeken voor volwassenen meer geleend worden. Uitleencijfers van de afgelopen jaren tonen aan dat voor de luisterboeken steeds minder belangstelling is.

Bekijk details van Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!

• VoorleesExpress Voorst ontvangt donatie van OBS De Eendracht

17 december 2018

In deze decembermaand verraste OBS De Eendracht uit Apeldoorn de VoorleesExpress, een voorleesproject dat kinderen en hun ouders thuis een vrolijke taalsteun biedt. De leerlingen van groep 7 en 8 hebben met hun actie via Stichting Kinderpostzegels een prachtige donatie van € 1.000,00 gespaard.

Bekijk details van VoorleesExpress  Voorst ontvangt donatie van OBS De Eendracht

• Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

4 december 2018

Wel van plan om een gratis online cursus via de Bibliotheek Brummen|Voorst te volgen, maar het is er nog steeds niet van gekomen? Start dan voor 31/12/2018! Per 1 januari stopt de online bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Maar cursussen waarmee in 2018 is gestart kunnen gewoon worden afgemaakt.

Bekijk details van Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

• Klik & Tik cursus ook op zaterdagmorgen in bibliotheek Eerbeek

3 december 2018

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een paar jaar de cursus Klik & Tik aan.

Bekijk details van Klik & Tik cursus ook op zaterdagmorgen in bibliotheek Eerbeek

• Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te helpen

29 november 2018

Weer heeft een nieuwe groep vrijwilligers van Taalhuis Brummen-Voorst de training Taal voor het Leven donderdag 22 november in de bibliotheek van Brummen afgerond en gaat zich inzetten om taalvragers vooruit te helpen.

Bekijk details van Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te helpen

• BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

28 september 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in onze bibliotheken Twello, Brummen en Eerbeek! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Bekijk details van BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

• Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus in Twello

29 augustus 2018

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een aantal jaar de cursus Klik & Tik aan. Dat deze cursus absoluut aan een behoefte voldoet blijkt wel uit het feit dat met regelmaat een groot aantal mensen met een welverdiend certificaat afzwaait.

Bekijk details van Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus in Twello

• Cursus Starten met de iPad

1 maart 2018

In de bibliotheek van Twello organiseert SeniorWeb een cursus ‘starten met de iPad’. De iPad is de zeer gebruiksvriendelijke Apple tabletcomputer. Het multimedia apparaat is ideaal voor allerlei toepassingen.

Bekijk details van Cursus Starten met de iPad