Resultaat 1 - 10 (van 55)

• Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

4 december 2018

Wel van plan om een gratis online cursus via de Bibliotheek Brummen|Voorst te volgen, maar het is er nog steeds niet van gekomen? Start dan voor 31/12/2018! Per 1 januari stopt de online bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Maar cursussen waarmee in 2018 is gestart kunnen gewoon worden afgemaakt.

Bekijk details van Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

• Klik & Tik cursus ook op zaterdagmorgen in bibliotheek Eerbeek

3 december 2018

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een paar jaar de cursus Klik & Tik aan.

Bekijk details van Klik & Tik cursus ook op zaterdagmorgen in bibliotheek Eerbeek

• Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te helpen

29 november 2018

Weer heeft een nieuwe groep vrijwilligers van Taalhuis Brummen-Voorst de training Taal voor het Leven donderdag 22 november in de bibliotheek van Brummen afgerond en gaat zich inzetten om taalvragers vooruit te helpen.

Bekijk details van Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te helpen

• BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

28 september 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in onze bibliotheken Twello, Brummen en Eerbeek! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Bekijk details van BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

• Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus in Twello

29 augustus 2018

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een aantal jaar de cursus Klik & Tik aan. Dat deze cursus absoluut aan een behoefte voldoet blijkt wel uit het feit dat met regelmaat een groot aantal mensen met een welverdiend certificaat afzwaait.

Bekijk details van Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus in Twello

• Cursus Starten met de iPad

1 maart 2018

In de bibliotheek van Twello organiseert SeniorWeb een cursus ‘starten met de iPad’. De iPad is de zeer gebruiksvriendelijke Apple tabletcomputer. Het multimedia apparaat is ideaal voor allerlei toepassingen.

Bekijk details van Cursus Starten met de iPad

• Scoren kun je overal

22 februari 2018

Scoren kun je overal! Met die gedachte voert de Bibliotheek samen met de Eredivisie CV een uniek leesproject uit voor leerlingen van groep 5 en 6: Scoor een Boek! In zes regio’s in Nederland gaan 11.000 leerlingen de komende negen weken zoveel mogelijk boeken lezen (‘scoren’). De kinderen worden via videoboodschappen aangemoedigd door spelers van AZ, FC Groningen, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, N.E.C. en Willem II.

Bekijk details van Scoren kun je overal

• Inloop origami Bibliotheek verlengd en workshops in de maak

15 februari 2018

Door de digitale ontwikkelingen lijkt papier steeds verder uit de tijd te raken. Boeken, kranten, een kaartje het kan allemaal digitaal.

Bekijk details van Inloop origami Bibliotheek verlengd en workshops in de maak

• Liana Ambramjan en Shanae Zijlstra voorleeskampioenen

12 februari 2018

Bibliotheek Brummen|Voorst heeft twee spannende zaterdagmiddagen achter de rug. Zaterdag 3 februari was het eerst de beurt aan de scholen in de gemeente Brummen. Elf kinderen (3 jongens en 8 meisjes) van de basisscholen uit de gemeente Brummen namen deel aan deze kwartfinale van de jaarlijkse voorleeswedstrijd.

Bekijk details van Liana Ambramjan en Shanae Zijlstra voorleeskampioenen

• Opening Bibliotheek op School op basisschool Ten Holtens Erve in Nijbroek

8 februari 2018

Donderdagmiddag 1 februari was het ’s morgens een drukte van belang in de hal van basisschool Ten Holtens Erve in Nijbroek. Alle kinderen waren aanwezig: want de schoolbibliotheek werd officieel geopend. Locoburgermeester Hans van der Sleen knipte samen met een leerling van de school het lint door.

Bekijk details van Opening Bibliotheek op School op basisschool Ten Holtens Erve in Nijbroek