Resultaat 1 - 10 (van 62)

• Bodée Klomp voorleeskampioen gemeente Voorst

15 februari 2019

Bodée Klomp van de Kleine Wereld in Twello heeft zaterdag 9 februari in bibliotheek Twello de Voorleeswedstrijd gewonnen.

Bekijk details van Bodée Klomp voorleeskampioen gemeente Voorst

• Lisan de Winkel voorleeskampioen gemeente Brummen

15 februari 2019

Lisan de Winkel van de C. van Leeuwenschool uit Eerbeek heeft zaterdag 2 februari in bibliotheek Brummen de Voorleeswedstrijd gewonnen.

Bekijk details van Lisan de Winkel voorleeskampioen gemeente Brummen

• vacature secretaris bestuur Bibliotheek Brummen/Voorst

31 januari 2019

Ben je op zoek naar: een nieuwe uitdaging, een zinvolle tijdsbesteding op vrijwillige basis en houd je van structureren en organiseren? Dan is deze bestuursfunctie wat voor jou!

Bekijk details van vacature secretaris bestuur Bibliotheek Brummen/Voorst

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

23 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Woensdag 9 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer zes kinderen in de gemeente voorst hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis. Ook hebben twee vrijwilligers in de taalschakelklas van De Kleine Wereld de anderstalige kinderen in kleine groepjes...

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

8 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Maandag 7 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer tien kinderen in Brummen en Eerbeek hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis.

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!

18 december 2018

Met ingang van het nieuwe jaar kunnen er in onze vestigingen geen luisterboeken voor volwassenen meer geleend worden. Uitleencijfers van de afgelopen jaren tonen aan dat voor de luisterboeken steeds minder belangstelling is.

Bekijk details van Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!

• VoorleesExpress Voorst ontvangt donatie van OBS De Eendracht

17 december 2018

In deze decembermaand verraste OBS De Eendracht uit Apeldoorn de VoorleesExpress, een voorleesproject dat kinderen en hun ouders thuis een vrolijke taalsteun biedt. De leerlingen van groep 7 en 8 hebben met hun actie via Stichting Kinderpostzegels een prachtige donatie van € 1.000,00 gespaard.

Bekijk details van VoorleesExpress  Voorst ontvangt donatie van OBS De Eendracht

• Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

4 december 2018

Wel van plan om een gratis online cursus via de Bibliotheek Brummen|Voorst te volgen, maar het is er nog steeds niet van gekomen? Start dan voor 31/12/2018! Per 1 januari stopt de online bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Maar cursussen waarmee in 2018 is gestart kunnen gewoon worden afgemaakt.

Bekijk details van Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

• Klik & Tik cursus ook op zaterdagmorgen in bibliotheek Eerbeek

3 december 2018

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een paar jaar de cursus Klik & Tik aan.

Bekijk details van Klik & Tik cursus ook op zaterdagmorgen in bibliotheek Eerbeek

• Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te helpen

29 november 2018

Weer heeft een nieuwe groep vrijwilligers van Taalhuis Brummen-Voorst de training Taal voor het Leven donderdag 22 november in de bibliotheek van Brummen afgerond en gaat zich inzetten om taalvragers vooruit te helpen.

Bekijk details van Vrijwilligers klaar om taalvragers vooruit te helpen