Resultaat 1 - 10 (van 72)

• De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek moeten blijven! Laat uw stem horen en teken onderstaande petitie

3 juni 2019

De gemeente Brummen staat er financieel niet goed voor en moet bezuinigen. Als Bibliotheek zijn we hiervan op de hoogte. De afgelopen weken is door Mirjam Wijers, het Bestuur en het Regieteam veel tijd gestoken om alle politieke partijen te ontvangen. Tijdens deze uitwisseling is volop aandacht besteed aan de toegevoegde waarde van de Bibliotheek voor de gemeente Brummen.

Bekijk details van De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek moeten blijven! Laat uw stem horen en teken onderstaande petitie

• Politiek Café over ‘’financieel Gezond Brummen’’

6 mei 2019

De bodem van de spaarpot van de gemeente is in zicht. Het gemeentebestuur moet dus belangrijke en ook ingrijpende besluiten nemen om haar huishoudboekje op orde te brengen.

Bekijk details van Politiek Café over ‘’financieel Gezond Brummen’’

• Meimarkt en Opening Boekspot op locatie De Benring

3 mei 2019

Op 24 mei is er weer een meimarkt op de locatie van Woonzorgcentrum De Benring in Voorst. Het motto van De Benring is: “reuring in De Benring.” De meimarkt is een initiatief van Foenix, ’s Heeren loo, Pluryn, de Openbare Bibliotheek en De Benring.

Bekijk details van Meimarkt en Opening Boekspot op locatie De Benring

• Maak uw e-reader vakantieklaar!

26 april 2019

Maak uw e-reader vakantieklaar! Hulp bij installatie e-book account bibliotheek Brummen | Voorst Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding. Denk daarbij ook aan de e-reader. Maak daarom een afspraak bij de Bibliotheek Brummen|Voorst om uw e-reader klaar te maken voor het lenen van e-books van de bibliotheek.

Bekijk details van Maak uw e-reader vakantieklaar!

• Meet-in 11: Een bakkie met aandacht

25 april 2019

Tijd voor een nieuw initiatief. De Bibliotheek en de Dorpskerk in Twello hebben de handen ineen geslagen en starten met inloopmiddagen onder de naam ‘Meet-in 11’. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor.

Bekijk details van Meet-in 11: Een bakkie met aandacht

• Bibliotheek Brummen - Voorst scoort op landelijk congres

18 april 2019

“Overweldigend!” Miriam Gerritsen, projectleider robotica bij bibliotheek Brummen- Voorst, heeft geen ander woord voor het succes van de roboc@r op het landelijke bibliotheekcongres.

Bekijk details van Bibliotheek Brummen - Voorst scoort op landelijk congres

• Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Brummen groot succes

2 april 2019

De cursus Klik & Tik computervaardigheden is druk bezocht in bibliotheek Brummen. Ook deze week was de opkomst groot.

Bekijk details van Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Brummen groot succes

• Uitreiking 12 certificaten Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Twello

2 april 2019

Vandaag hebben 12 kandidaten 1 of meer modules van de cursus Klik & Tik met succes afgerond.

Bekijk details van Uitreiking 12 certificaten Klik & Tik computervaardigheden bibliotheek Twello

• VoorleesExpress spettert op Gezinsdag in Zwembad De Schaeck

19 maart 2019

Voorlezen en zwemmen: dat bleek tijdens de Gezinsdag op 17 maart in zwembad de Schaeck een prima combinatie! Voorlezers van de VoorleesExpress zaten te midden van duikbrillen, opblaas-praatballen, een strandtentje en héél veel voorleesboeken de waterratten en zeemeerminnen van 3 tot 8 jaar voor te lezen.

Bekijk details van VoorleesExpress spettert op Gezinsdag in Zwembad De Schaeck

• Voorleesexpress gaat weer van start!

28 februari 2019

Een enthousiaste groep voorlezers staat weer klaar om twintig weken lang (februari t/m juli) met kinderen thuis samen te lezen. Deze voorlezers hebben de training 'leeftijd en boekkeuze' van de Voorleesexpress in bibliotheek Eerbeek gevolgd.

Bekijk details van Voorleesexpress gaat weer van start!