Resultaat 1 - 10 (van 97)

• Wordt jij onze nieuwe Gastheer of Gastvrouw? Bekijk details

24 juli 2021

De bibliotheek Brummen|Voorst voor inwoners, door inwoners

Bekijk details van Wordt jij onze nieuwe Gastheer of Gastvrouw?

• Echt waar! Babymassage bij de Bibliotheek Bekijk details

23 juli 2021

Vanaf september kun je bij de Bibliotheek terecht voor babymassage. Een heerlijk moment voor je baby om lekker te ontspannen. Wist je dat een ontspannen baby op de lange termijn ook voordelen biedt? Je baby voelt zich veilig en geborgen waardoor je kind later makkelijker een positief zelfbeeld kan ontwikkelen en meer zelfvertrouwen heeft.

Bekijk details van Echt waar! Babymassage bij de Bibliotheek

• De Ochtendpost nu ook online! Bekijk details

22 juli 2021

Bekijk details van De Ochtendpost nu ook online!

• Ben jij mantelzorger (geweest) in de gemeente Brummen? Bekijk details

22 juli 2021

Vul dan snel de enquête in en maak kans op een mooie bos bloemen! Knooppunt Mantelzorg Brummen wil graag onderzoeken wat de behoeften en wensen zijn van inwoners met mantelzorgtaken in gemeente Brummen. Dit doen we omdat we de ondersteuning van het Knooppunt goed willen laten aansluiten op de behoefte van de inwoners.

Bekijk details van Ben jij mantelzorger (geweest) in de gemeente Brummen?

• Integreren doe je samen, taal als verbindende factor Bekijk details

15 juli 2021

Bij onze bibliotheken zijn wekelijks taallessen. Deze taallessen worden bezocht door deelnemers met een niet-Nederlandse achtergrond maar ook door autochtone deelnemers die beter willen (leren) lezen. Hiltje Begieneman is freelance directie-assistent maar ook taalvrijwilliger bij de bibliotheek in Brummen. Hiltje vertelt graag over de taallessen:

Bekijk details van Integreren doe je samen, taal als verbindende factor

• Overhandiging Ochtendpost in Bibliotheek Twello en Brummen: 28 persoonlijke verhalen uit de gemeente Voorst en Brummen Bekijk details

2 juli 2021

Tijdens de coronalockdown hebben we gemerkt dat ‘verbinding’ en ‘omkijken naar een ander’ belangrijk zijn. Maar ook ‘hoe deel ik mijn dag in’ en ‘wat doe ik in mijn vrije tijd’ kreeg opeens voor velen een andere wending. Maar liefst 28 inwoners uit de gemeente Brummen en Voorst vertellen hierover in de Ochtendpost. Een initiatief van de Bibliotheek Brummen|Voorst.

Bekijk details van Overhandiging Ochtendpost in Bibliotheek Twello en Brummen: 28 persoonlijke verhalen uit de gemeente Voorst en Brummen

• Muziek op schoot in de Bibliotheek begint weer! Bekijk details

1 juli 2021

Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby's genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Deze workshop start weer in de Bibliotheek. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de corona voorschriften die dan gelden, zodat iedereen veilig en vertrouwd mee kan doen.

Bekijk details van Muziek op schoot in de Bibliotheek begint weer!

• Walk en talk weer mogelijk in de Bibliotheek Bekijk details

24 juni 2021

Op zoek naar (ander) werk? Dan kun je soms wel wat hulp gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, praktische tips gedeeld en kun je contacten leggen. Daarom telt het bijwonen van Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Bekijk details van Walk en talk weer mogelijk in de Bibliotheek

• Lezing Irene van der Aart Bekijk details

4 juni 2021

De 86ste Boekenweek heeft als thema Tweestrijd. Innerlijk conflict, verscheurdheid ligt aan de basis van de menselijke natuur. Het hart volgt niet altijd de rede, de onderbuik ondermijnt nogal eens het gezonde verstand en in de literatuur, in boeken, krijgt die tweestrijd bij uitstek vorm. In het kader van dit thema heeft Bibliotheek Brummen Irene van der Aart uitgenodigd om Tweestrijd in een voorstelling vorm te geven.

Bekijk details van Lezing Irene van der Aart

• We gaan weer open! Bekijk details

17 mei 2021

De versoepelingen gaan door en ook de Bibliotheek mag vanaf donderdag 20 mei weer open. Lekker zelf tussen de boeken snuffelen of een krantje komen lezen in de Bibliotheek. Wij zijn erg blij dat we onze bezoekers weer mogen verwelkomen.

Bekijk details van We gaan weer open!