Resultaat 1 - 10 (van 76)

• Digitale ondersteuning bij inloopbijeenkomsten VoorzieningenWijzer

15 augustus 2019

De gemeente Brummen is voortvarend gestart met de invoering van De VoorzieningenWijzer. Met deze regeling kunt u geld besparen. De gemeente Brummen betaalt niet meer mee aan de gemeentepolis, de collectieve zorgverzekering, maar kijkt in plaats hiervan met u mee of u gebruik kunt maken van toeslagen of andere regelingen.

Bekijk details van Digitale ondersteuning bij inloopbijeenkomsten VoorzieningenWijzer

• Bekijk details van De Bibliotheek voor al uw digitale vaardigheden

• Raad stemt unaniem tegen bezuiniging op Bibliotheek!

28 juni 2019

Donderdag 27 juni j.l. startte het tweede en afsluitende deel van het raadsdebat over de perspectiefnota. Ook voor de Bibliotheken Brummen en Eerbeek een spannende middag, want in het amendement van de PvdA mede ondertekent door Groen Links en D66, was opgenomen de voorgestelde bezuiniging van 100.000 euro te schrappen. Een kleine vertegenwoordiging van de Bibliotheek zat gespannen op de publieke tribune te luisteren.

Bekijk details van Raad stemt unaniem tegen bezuiniging op Bibliotheek!

• Meer dan 4.000 handtekeningen voor Bibliotheek!

27 juni 2019

Brummen De afgelopen twee weken zijn ontzettend veel mensen naar de Bibliotheek gekomen om hun handtekening te zetten.

Bekijk details van Meer dan 4.000 handtekeningen voor Bibliotheek!

• De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek moeten blijven! Laat uw stem horen en teken onderstaande petitie

3 juni 2019

De gemeente Brummen staat er financieel niet goed voor en moet bezuinigen. Als Bibliotheek zijn we hiervan op de hoogte. De afgelopen weken is door Mirjam Wijers, het Bestuur en het Regieteam veel tijd gestoken om alle politieke partijen te ontvangen. Tijdens deze uitwisseling is volop aandacht besteed aan de toegevoegde waarde van de Bibliotheek voor de gemeente Brummen.

Bekijk details van De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek moeten blijven! Laat uw stem horen en teken onderstaande petitie

• Politiek Café over ‘’financieel Gezond Brummen’’

6 mei 2019

De bodem van de spaarpot van de gemeente is in zicht. Het gemeentebestuur moet dus belangrijke en ook ingrijpende besluiten nemen om haar huishoudboekje op orde te brengen.

Bekijk details van Politiek Café over ‘’financieel Gezond Brummen’’

• Meimarkt en Opening Boekspot op locatie De Benring

3 mei 2019

Op 24 mei is er weer een meimarkt op de locatie van Woonzorgcentrum De Benring in Voorst. Het motto van De Benring is: “reuring in De Benring.” De meimarkt is een initiatief van Foenix, ’s Heeren loo, Pluryn, de Openbare Bibliotheek en De Benring.

Bekijk details van Meimarkt en Opening Boekspot op locatie De Benring

• Maak uw e-reader vakantieklaar!

26 april 2019

Maak uw e-reader vakantieklaar! Hulp bij installatie e-book account bibliotheek Brummen | Voorst Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding. Denk daarbij ook aan de e-reader. Maak daarom een afspraak bij de Bibliotheek Brummen|Voorst om uw e-reader klaar te maken voor het lenen van e-books van de bibliotheek.

Bekijk details van Maak uw e-reader vakantieklaar!

• Meet-in 11: Een bakkie met aandacht

25 april 2019

Tijd voor een nieuw initiatief. De Bibliotheek en de Dorpskerk in Twello hebben de handen ineen geslagen en starten met inloopmiddagen onder de naam ‘Meet-in 11’. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor.

Bekijk details van Meet-in 11: Een bakkie met aandacht

• Bibliotheek Brummen - Voorst scoort op landelijk congres

18 april 2019

“Overweldigend!” Miriam Gerritsen, projectleider robotica bij bibliotheek Brummen- Voorst, heeft geen ander woord voor het succes van de roboc@r op het landelijke bibliotheekcongres.

Bekijk details van Bibliotheek Brummen - Voorst scoort op landelijk congres