Resultaat 1 - 10 (van 112)

• Tentoonstelling Bibliotheek Twello

3 december 2020

De hele maand december is in de Bibliotheek van Twello een tentoonstelling van twee lokale kunstenaars. Het werk van beeldend kunstenaar Anneke Winterman en fotografe Yvette Rottink is te aanschouwen.

Bekijk details van Tentoonstelling Bibliotheek Twello

• Vacature Programmamaker 21e-eeuwse vaardigheden

26 november 2020

Vind jij het belangrijk dat alle burgers in de samenleving zich 21e-eeuwse vaardigheden eigen kunnen maken?

Bekijk details van Vacature Programmamaker 21e-eeuwse vaardigheden

• De Grootste kleurplaat van Eerbeek

21 november 2020

Vanaf maandag 23 november komt de grootste kleurplaat van Eerbeek en omstreken naar de Bibliotheek in Eerbeek. Deze kleurplaat is wel 1.00 meter bij 5.00 meter. Dus echt heel groot. Alle kinderen uit Eerbeek kunnen meehelpen om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Hiervoor zijn speciale potloden beschikbaar gesteld door Boekhandel Hendriks. Wie weet komt Sinterklaas af en toe wel even langs om te kijken…

Bekijk details van De Grootste kleurplaat van Eerbeek

• Bibliotheek weer open

18 november 2020

Gelukkig mag de Bibliotheek weer open. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en verantwoord naar onze Bieb kan komen. Tijdens de landelijke persconferentie is bekend geworden dat de maatregelen helpen maar we moeten nog steeds voorzichtig zijn. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk details van Bibliotheek weer open

• AfhaalBieb

4 november 2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen is de regelgeving weer aangescherpt door de overheid. Daarom sluit ook de Bibliotheek haar vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello de komende twee weken voor het publiek. Wel starten we direct vanaf maandag 9 november met de AfhaalBieb. Het is dan weer mogelijk om online of telefonisch boeken en andere media te reserveren en op afspraak op te komen halen.

Bekijk details van AfhaalBieb

• Bestuursvoorzitter worden?

3 november 2020

Marion Berendsen is twee periodes voorzitter van ons bestuur geweest. Zij neemt per 1 december afscheid. Is het wellicht iets voor jou om haar opvolger te worden? We vertellen je graag meer over de functie en omdat Marion is geïnterviewd voor het Brummens Nieuws, kun je uit eerste hand lezen hoe zij het werk heeft ervaren afgelopen jaren.

Bekijk details van Bestuursvoorzitter worden?

• Nederland leest

31 oktober 2020

In november leest heel Nederland één boek, dat lezers cadeau krijgen van de Bibliotheek. Kom naar de Bieb en haal het gratis boekje van Judith Koelemeijer op!

Bekijk details van Nederland leest

• Online Human Library

29 oktober 2020

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In het kader van Nederland leest is het mogelijk via Bibliotheek Brummen|Voorst mee te doen met het bekende Deense concept de online ‘Human Library’. Onbevangen met elkaar in gesprek gaan over een vooroordeel waar de 'boeken' mee te maken hebben.

Bekijk details van Online Human Library

• Veilig naar de Bibliotheek

27 oktober 2020

De Bibliotheek blijft open! Alleen samen kunnen we ervoor zorgen om veilig en verantwoord naar onze vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello te komen. Wij doen daarom een beroep op je eigen verantwoordelijkheid. Help elkaar, spreek elkaar aan waar nodig en let op je omgeving.

Bekijk details van Veilig naar de Bibliotheek

• Bibliotheek blijft open

15 oktober 2020

Gelukkig kan de Bibliotheek open blijven. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en verantwoord naar onze Bieb kan komen. Tijdens de landelijke persconferentie zijn extra maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk details van Bibliotheek blijft open