Resultaat 1 - 10 (van 192)

• Hulp bij de zoektocht naar werk bij de Walk&Talk Bekijk details

24 november 2022

Ben jij op zoek naar (ander) werk? En kun je wel wat hulp gebruiken bij deze zoektocht? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van andere werkzoekenden? Bezoek de Walk & Talk.

• Positieve reacties cursus Koken binnen je budget Bekijk details

23 november 2022

Bij de cursus ‘Koken binnen je budget’ krijg je tips over voordelig koken met gezonde ingrediënten. Maar ook krijg je advies over hoe je zelf eenvoudig de hoeveelheden van het recept kunt aanpassen.

• Prijzen trekking Spiekpietjes actie Bekijk details

23 november 2022

Tijdens het voorleesmoment van de Boekfiets maken we de winnaars bekend van de Spiekpietjesactie. Kom je ook kijken, luisteren en meedoen?

• Pietenyoga bij de bieb Bekijk details

23 november 2022

Wist je dat dat je op zaterdag 3 december gratis mee kunt doen met Pietenyoga? Een heerlijk momentje voor ouder en kind. In de Bibliotheek in Brummen is de Pietenyoga om 10.00 uur, in Bibliotheek Eerbeek is de Pietenyoga om 11.15 uur. In de middag kun je in vestiging Twello heerlijk ontspannen om 13.00 uur bij de Pietenyoga. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

• Verkoop afgeschreven media Bekijk details

9 november 2022

In onze vestiging in Twello is vanaf zaterdag 26 november opnieuw een verkoop van afgeschreven media. Deze boekenverkoop wordt georganiseerd door de Boekenvrienden. Ook dit jaar is het aanbod zeer gevarieerd.

• Weet wat je eet! Alles over gezonde voeding voor jonge kinderen bij de Bibliotheek Bekijk details

9 november 2022

Mijn kind wil geen groente, wat nu? Een wit kadetje of een volkoren boterham in de broodtrommel? Een gezonde traktatie met de verjaardag? Herken jij deze vragen over de voeding van jouw kind? Meld je dan aan voor de gratis lezing over gezonde voeding voor jonge kinderen bij de bieb in Eerbeek of Twello.

• Speciale Libelle voor laaggeletterden Bekijk details

4 november 2022

Lezen verrijkt iemands wereld. Helaas kan niet iedereen in Nederland goed genoeg lezen om te kunnen genieten van al het moois dat boeken en tijdschriften bieden. Zo’n 2,5 miljoen volwassenen hebben moeite met lezen, schrijven en rekenen. Veel laaggeletterden zullen daarom niet snel een tijdschrift oppakken en lezen. Samen met Libelle brengen we daar verandering in met een speciale editie: Libelle – Extra makkelijk te lezen.

• Pluim voor Taalhuis Brummen | Voorst Bekijk details

4 november 2022

Afgelopen week ontving Het Taalhuis van de Bibliotheek een officieel kwaliteitscertificaat. Deze werd uitgereikt door de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (afgekort CBCT). Namens het Taalhuis namen taaldocent Marinde Hagenaars en coördinator Mariël Schotpoort, het certificaat in ontvangst.

• Lees een mens in de ‘Living Library’ Bekijk details

4 november 2022

Kwam je al bij de Bibliotheek om boeken te lezen, door tijdschriften te bladeren of misschien om iets op de computer op te zoeken? Op zaterdag 12 november kun je vanaf 11.30 uur mensen ‘lezen’ bij de Bibliotheek in Twello tijdens de Living Library. De Bibliotheek organiseert na het succes in 2020 en 2021, dit jaar opnieuw een Living Library, oftewel; de menselijke Bibliotheek.

• Schrijfster Vonne van der Meer komt naar de Bibliotheek Twello Bekijk details

31 oktober 2022

Vonne van der Meer komt op uitnodiging van De Boekenvrienden op donderdagavond 10 november spreken over haar boek "Naar Lillehammer". Jij kunt hierbij zijn. Reserveer jouw ticket via de agenda.

Paginanavigatie