Resultaat 1 - 10 (van 58)

• Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus in Twello

29 augustus 2018

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een aantal jaar de cursus Klik & Tik aan. Dat deze cursus absoluut aan een behoefte voldoet blijkt wel uit het feit dat met regelmaat een groot aantal mensen met een welverdiend certificaat afzwaait.

Bekijk details van Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus in Twello

• Klik & Tik computervaardigheden op dinsdagavond in Eerbeek

27 juli 2018

De cursus Klik & Tik computervaardigheden draait al een aantal jaren op de donderdagmorgen in bibliotheek Eerbeek. Er is echter steeds meer vraag naar een avondcursus. Daarom start vanaf 4 september iedere dinsdagavond van 18.30-20.30 uur Klik & Tik Computervaardigheden in bibliotheek Eerbeek.

Bekijk details van Klik & Tik computervaardigheden op dinsdagavond in Eerbeek

• Politiek Café over ambities en compromissen

20 juni 2018

Brummen - De verkiezingen zijn inmiddels bijna drie maanden achter de rug. Het resultaat: veel nieuwe gezichten in de Brummense gemeenteraad en een nieuw gevormd college. Hoe staat het nu met de beloften die zijn gemaakt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen? Kunnen deze beloftes waargemaakt worden en op welk gebied zijn er compromissen gesloten. Natuurlijk is het politiek café een mooie gelegenheid om enkele nieuw benoemde wethouders en raadsleden hierover te bevragen. Komt u ook?

Bekijk details van Politiek Café over ambities en compromissen

• Doe mee aan de vakantiefoto actie!

12 juni 2018

Lezen en vakantie horen voor veel mensen bij elkaar. Bij bibliotheek Brummen|Voorst is dat ook ieder jaar weer goed te merken. Tegelijk met de grote vakantie-uittocht, vindt er ook een grote uittocht plaats van bibliotheekboeken.

Bekijk details van Doe mee aan de vakantiefoto actie!

• Jonge Ouder Café in Brummen

8 juni 2018

Heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Of zorg je voor de kleine kinderen? En vind je het leuk om ervaringen te delen? Kom dan naar het Jonge Ouder Café in bibliotheek Brummen. De eerste bijeenkomst start op dinsdag 19 juni.

Bekijk details van Jonge Ouder Café in Brummen

• VoorleesExpress rijdt door!

8 juni 2018

Wederom hebben vrijwilligers van de Voorleesexpress met veel plezier twintig weken bij gezinnen voorgelezen. De VoorleesExpress is een activiteit van Bibliotheek Brummen|Voorst en bedoeld om kinderen met een taalachterstand een taalsteuntje in de rug te geven.

Bekijk details van VoorleesExpress rijdt door!

• Maand van de duurzaamheid

27 maart 2018

April is de maand van de duurzaamheid in de bibliotheek in Twello in het kader van Cleantech Tomorrow.

Bekijk details van Maand van de duurzaamheid

• Cursus Starten met de iPad

1 maart 2018

In de bibliotheek van Twello organiseert SeniorWeb een cursus ‘starten met de iPad’. De iPad is de zeer gebruiksvriendelijke Apple tabletcomputer. Het multimedia apparaat is ideaal voor allerlei toepassingen.

Bekijk details van Cursus Starten met de iPad

• Scoren kun je overal

22 februari 2018

Scoren kun je overal! Met die gedachte voert de Bibliotheek samen met de Eredivisie CV een uniek leesproject uit voor leerlingen van groep 5 en 6: Scoor een Boek! In zes regio’s in Nederland gaan 11.000 leerlingen de komende negen weken zoveel mogelijk boeken lezen (‘scoren’). De kinderen worden via videoboodschappen aangemoedigd door spelers van AZ, FC Groningen, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, N.E.C. en Willem II.

Bekijk details van Scoren kun je overal

• Inloop origami Bibliotheek verlengd en workshops in de maak

15 februari 2018

Door de digitale ontwikkelingen lijkt papier steeds verder uit de tijd te raken. Boeken, kranten, een kaartje het kan allemaal digitaal.

Bekijk details van Inloop origami Bibliotheek verlengd en workshops in de maak